Welkom bij 2Safety BV

2Safety is een bedrijf gespecialiseerd in IT-beheer en -ontwikkeling. Wij bieden complete IT-oplossingen voor bedrijven, met behulp van de modernste technologieën van onze gerenommeerde partners.

Op het gebied van IT-beheer bieden we oplossingen van onze partners zoals Apple, Microsoft 365, Google Workspace en Ubiquiti Unifi. We bieden oplossingen op maat voor bedrijven, die hen helpen hun IT-infrastructuur te beheren, waardoor ze efficiënter kunnen werken en beter kunnen samenwerken. Daarnaast stelt ons partnerschap met Ubiquiti Unifi ons in staat krachtige en betrouwbare netwerkoplossingen te bieden aan onze klanten, waardoor zij snelle en veilige internettoegang krijgen.

Op het gebied van IT-ontwikkeling zijn we er trots op samen te werken met gerenommeerde partners als Debian, Apache, PHP, MySQL, MariaDB, Gandi, Microsoft Azure en Cloudflare. We bieden oplossingen op maat om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen, waarbij we de nieuwste technologieën gebruiken om robuuste en efficiënte toepassingen te creëren. We zijn ook in staat om betrouwbare, high-performance webhostingoplossingen te bieden dankzij onze partnerschappen met marktleiders zoals Cloudflare, Gandi en Microsoft.

Neem gerust contact met me op via e-mail.

David SIMON
[email protected]
Intra. BTW: BE0799492212